tisdag 12 januari 2010

Bojkotta Malmö Aviation

Äntligen var det dags för en svårt diabetessjuk kvinna att få nya celler intransplanterade. Transplantationsteamet stod beredda, patienten var iordninggjord för ingreppet. Bara behållaren med de donerade cellerna fattades. Behållaren fanns på Bromma och patienten i Malmö. Frakten skulle ske genom Malmö Aviation.

Det är nu katastrofen inträffar. Alla som flygit sedan 11:e septemberdådet är bekanta med regeln om hur mycket vätska som får tas med i handbagaget. Behållaren med de livsviktiga cellerna innehåller för mycket vätska och detta ger Malmö Aviation terroristfrossa. Transplantationsteamet i Malmö ringer och försöker få Malmö Aviation att flyga ner cellerna, men de vägrar och hänvisar till Luftfartsverkets regel.

Det är skandal att Malmö Aviation inte vågade lyfta på sina konspirationssjuka huvuden och lita på verkligheten. Ingenting tydde på att behållaren skulle användas i terroristsyfte. Malmö Aviation visste vilka som skickade föremålet, de visste vart det skulle, de visste vad det skulle användas till. Och de hade direktkontakt med mottagaren av föremålet. Om de seriöst misstänkte att behållaren skulle detoneras i luften så borde de tagit kontakt med polisen. Nu förstördes den diabetessjuka kvinnans möjlighet till ett längre liv genom byråkrati.

Skäms Malmö Aviation för er feghet! Att ni försvarar ert skandalösa handlande med att säkerheten är viktigast är skrattretande. Men ingen skrattar.

Så resenärer, förenen eder - flyg ej med Malmö Aviation!

Lyssna på intervju med den diabetessjuka kvinnan i P4 Extra.

Inga kommentarer: